sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Papupihvit

Nämä pihvit ovat vähän  maksapihvin makuisia, sikäli kun muistan oikein miltä ne maistuvat. Lisukkeeksi sopii erinomaisesti puolukkahillo. Tein näistä jouluna myös pyöryköitä, paistoin silloin uunissa ja uunissa paistaminen vaatii öljyn lisäämistä taikinaan.

Maksapihvin makuiset papupihvit

1 tlk säilykepapuja (gogreenin papumix)
1 sipuli
1 porkkana
1 dl soijajauhoja
1/2 dl täysjyväspelttijauhoja
2 tl suolaa
1-2 rkl makeaa chilikastiketta
ripaus cayennepippuria
1 muna

Valuta pavut ja murskaa ne haarukalla. Hienonna sipuli ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Sekoita pavut, jauhot ja mausteet astiassa keskenään. Lisää porkkanaraaste, sipuli ja kananmuna ja sekoita hyvin. Jos taikina on kuivahkoa, voit lisätä 1-2 dl soijajugurttia. Tällöin voi hieman myös lisätä jauhojen määrää. Paista pihvit pannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti