Kanttarelli-pinaattikastike
kolmelle nälkäiselle tai neljälle nomiruokailijalle
1 l tuoreita kanttarelleja
1-2 kesäsipulia
öljyä
puoli pussia pakastepinaattia
1 tlk kaurakermaa
2 rkl puolikarkeita spelttijauhoja (tai vehnäjauhoja)
täysjyväpastaa
Silppua sipuli ja puhdista sekä silppua kanttarellit vähän pienemmäksi. Kuullota sipulisilppua öljyssä hetki ja laita myös kanttarellit mukaan. Paistele muutama minuutti. Lisää joukkoon pakastepinaatit ja sulattele. Laita kattilaan spelttijauhot ja paistele vielä hetki. Lopuksi kaurakerma. Anna porista ilman kantta noin viitisen minuuttia.
Keitä pasta kypsäksi, anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla sen aikaa kun pasta valmistuu. Tarjoile salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti