Anninaskitchen-blogista resepti vähän muokattuna. Tuli hyvää!
Resepti
1 munakoiso
1 pieni kesäkurpitsa
100 g herkkusieniä
3 rlk oliiviöljyä
1 tl basilikaa
1 tl oreganoa
1 tl suolaa
2 pkt maustamatonta tofua
500 g gluteenittomia gnocceja (alkuperäisessä 400 g pastaa)
800 g tomaattikastiketta (kaksi purkkia Mutti basilika)
1 vegaaninen feta (möö)
Kasvikset pilkotaan ja isoon uunivuokaan. Mausteet ja öljy sekaan ja uuniin paahtumaan 200 asteeseen 20 min
Keitetään gnoccit /pasta melkein kypsiksi
Paahdettujen kasvisten joukkoon revitty tofu, tomaattikastike, gnoccit ja murustelu feta. Alkuperäisessä ohjeessa vielä vegaanista juustoraastetta päälle mutta ei sitä kaivannut.
Uuniin vielä 25 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti