lauantai 16. maaliskuuta 2013

Soijarouhekeitto

Jostain otettu resepti mutta ei mitään mielikuvaa mistä. Ei siis itse keksimäni. Helppo arkiruoka taas tässäkin kyseessä. Laitan yleensä reilummin juureksia kuin ohjeessa, soijarouhekin marinoituu vaikka sitä olisi parikin desiä.

Soijarouhe-kasviskeitto

Marinadi:
4 rkl rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi

1,5 dl soijarouhetta
1,2 l vettä
3 perunaa
porkkanoita, lanttua
1 sipuli
200 g pakasteherneitä
1,5 kasvisliemikuutiota
tuoretta persiljaa

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita soijarouhe marinoitumaan mielellään tunniksi, lyhyempikin aika riittää jos on kova kiire. Pilko juurekset ja hienonna sipuli. Laita juurekset ja sipuli kiehumaan. Lisää hetken kuluttua marinoitunut soijarouhe, kasvisliemikuutio ja herneet. Keitä juurekset kypsiksi. Ennen tarjoilua ripottele päälle persiljasilppua.

1 kommentti:

  1. Kiitos reseptistä! Tämä on tosi hyvää :) Olen käyttänyt soijarouhe-marinadia myös pannulla paistaen esim. tortillojen välissä. Hyvää!
    -Emama-

    VastaaPoista