torstai 24. heinäkuuta 2014

Maissipapupaistos

Tätä äitini jostain bongaamaa pataa ollaan tehty jo useamman kerran, mutta sitten se jäi vähäksi aikaa unholaan. Kun äitini tänään tarjosi tätä taas ruoaksi, muistin tämänkin kivan ja kevyen ruoan olemassaolon. Lasken tämän kesäruoaksi, koska se on niin helppo ja nopea tehdä sekä kesällä voi käyttää näitäkin kasviksia tuoreena!

Maissipapupaistos

4 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
1 paprika
pussillinen pakastemaissia
pussillinen (?) pakastepapuja
2,5 dl kaurakermaa
1 kasvisliemikuutio
0,5 dl silputtua tuoretta basilikaa
0,5 dl silputtua tuoretta persiljaa

Pilko porkkanat, paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Paista ensin porkkanaa ja paprikaa padassa / kattilassa hetki, silää sitten paiteluun mukaan myös kesäkurpitsa. Kun kasvikset alkavat pehmetä, sekaan kaurakerma, kasvisliemikuutio ja yrtit. Lisää myös maissit ja paviåut. Anna hautua sen aikaa että kasvikset ovat kypsiä. Syö sellaisenaan tai vaikka hyvän leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti