sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Paras ikinä raakasuklaa

Hesarin jostain blogista tosi hyvä raakasuklaaohje!

1 dl sokeritonta maapähkinävoita
1/2 dl neitsytkookosöljyä
1/2 dl hunajaa tai agavesiirappia
2 1/2rkl raakakaakaojauhetta
1/4 tl vaniljajauhetta
Ripaus suolaa
1 dl cashewpähkinöitä
1/2 dl kuivattuja karpaloita (laitoin rusinoita)

Sekoita kulhossa pähkinäksi, sula kookosöljy ja juokseva hunaja. Siivilöi joukkoon raakakaakaojauhe. Lisää vaniljajauhe ja ripaus suolaa.

Rouhi pähkinät ja karpalot (rusinat) veitsellä. Sekoita joukkoon.

Laita pitkulaisen leipävuokaan pohjalle pala veivinpaperia niin että se menee vähän myös pitkille sivuollemuttaei päätyihin. Kaada suklaa vuokaan ja laita jähmettymään jääkaappiin seuraavaan päivään tai ainakin muutamaksi tunniksi. Leikkaa paloiksi, sulaa sormin syödessä, eli säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti