Jo ennen joulua tehtiin ihanaa taatelikakkua jonka resepti löytyi siis Naprapaatin vaimon blogista. Gluteeniton ja maidoton ohje.
Jouluksi kahvipöytään tehdään tätä päärynätoscakakkua. Tämä resepti oli kakku-Jerryn mutta vastaavia on netissä paljonkin. Gluteeniton ja maidoton sekin.
Lisäksi tietenkin perinteiset raakasuklaat aikoinaan Hesarista poimitulla reseptillä.
Leiväksi tänä vuonna valikoitui saaristolaisleipä, maidoton ja gluteeniton sellainen. Tämä oli ihan superhyvää
Lisäksi tietenkin päällystetään kuivahedelmiä suklaalla, syödään mahdollisia joululahjakonvehteja ja pipareita sekä kaikkia ihania juustoja.
Varsinainen jouluruoka aikalailla perinteisesti, muutaman viime vuoden mallin mukaan. Vähän karsittiin mutta kaikki suosikit mukana!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti