lauantai 16. helmikuuta 2013

Bataatti-tofupyttipannu

Vaikka alkuperäisessä tekstissä tätä ei pyttipannuksi kutsuttukaan, niin sitä tämä mielestäni lähinnä muistuttaa. Yleisestä tofuvastaisuudesta poiketen tämä kelpasi myös Kriitikolle, etenkin kun ruoan kanssa sai ketsuppia. Ja yksivuotiaskin söi hyvällä ruokahalulla.

Vähän muokkasin alkuperäistä reseptiä, lähinnä Kriitikon vuoksi vaihdoin sienet kesäkurpitsaan ja paprikaan.

Bataatti-tofu-pyttis

1 bataatti
1 paketti maustamatonta tofua
2 varsisellerin vartta
puolikas kesäkurpitsa
paprika
1 punasipuli
loraus öljyä
mustapippuria
reilusti muskottipähkinää
1 valkosipulinkynsi

Paistamiseen voita, lisukkeeksi (annoksen päälle lisättäväksi) jugurttia, soijakastiketta, sweet chili -kastiketta ja sitä ketsuppia.

Pilko bataatti pieniksi kuutioiksi ja pyörittele niitä kulhossa öljyn ja mausteiden kanssa. Paista maustuneet bataatinpalat voissa pannulla kunnes ne ovat kypsiä, eli noin 5-10 minuuttia.

Kun bataatit paistuvat, pilko muut kasvikset ja tofu. Lisää ne pannulle, paista riittävän pehmeiksi ja tarjoile.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti