lauantai 25. huhtikuuta 2020

Ysibaarin pollo limonello vegaanisena

Vegeviettelys-blogista poimittu legendaarinen Ysibaarin resepti vegaaniseksi muutettuna. Loistava ja nopea arkiruoka!

Vegaaninen pollo limonello - ohje

1 pkt Hälsans Kök fileesuikaleita
öljyä paistamiseen
1/4 -1/2 tl cayennepippuria (maun mukaan)
1 tlk (2-2 1/2 dl) kaurakermaa
1 rkl kasvisfondia (tai noin 1 tl suolaa)
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1/2 tl jauhettua kurkumaa (enemmänkin, jos pidät mausta ja haluat keltaisemman kastikkeen)
1 rkl tummaa siirappia
2 rkl sitruunamehua
1 prk (150 g) kreikkalaistyylistä kauragurttia (korvattiin tavallisella luomu turkkilaisella jugurtilla)
rouhaisu mustapippuria
lehtipersiljaa tai korianteria

Lisäksi:
keitettyä (täysjyvä)pastaa

Kuumenna öljy pannulla ja paista soijafileepaloja viitisen minuuttia. Mausta ripauksella cayennepippuria
Lisää kaurakerma, raastettu inkivääri ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja kurkuma. Anna hautua pari minuuttia. Lisää sitruunamehu, kauragurtti ja siirappi. Kuumenna. Mausta maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita keitetty täysjyväpasta kastikkeen joukkoon. Viimeistele pollo limonello hienonnetulla lehtipersiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti