maanantai 28. tammikuuta 2013

Juuresohrapata

Sain tämän ohjeen jokin aika sitten äidiltä, joka oli sen saksinut jostakin lehdestä talteen. Hyvää ja helppoa arkiruokaa. Tämänkin voi tehdä uunia vaille valmiiksi edellisenä iltana ja laittaa vaan töistä tullessa uuniin.

Juuresohravuoka














1 bataatti
1 kesäkurpitsa (400 g)
1 purkki tomaattimurskaa
3 dl kasvislientä
2 dl kaurakermaa
1,5 dl rikottuja ohrasuurimoita
puolikas nippu basilikaa
(juustoraastetta)

Paloittele kasvikset ja laita ne vuokaan. Laita sekaan myös ohrasuurimot  ja sekoita kaikki sekaisin. Sekoita kasvisliemi, kaurakerma, tomaattimurska ja silputtu basilika keskenään ja kaada sekin vuokaan. Kypsennä uunissa noin 175-200 asteessa 45 minuuttia, sitten lisää halutessasi juustoraaste päälle ja jätä uuniin vielä noin 15 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti