maanantai 28. tammikuuta 2013

Pinaattiletut

Aina silloin tällöin, Kriitikon hienovaraisesti kannustamana, teen pinaattilettuja päivälliseksi. En edes muista koska olisin niitä ostanut kaupasta, joska itse tehdyt ovat niin paljon parempia. Terveellisyydestä puhumattakaan, vaikka toki pannulla paistaminen ei näistä varsinaista terveysruokaa teekkään. Olen kuitenkin koettanut saada aikaan edes terveellisyyden vaikutelmaa käyttämällä täysjyväjauhoja.

Maidottomat spelttipinaattiletut

1 prk soijakermaa (2,5 dl)
3 dl vettä
4 dl täysjyväspelttijauhoja
1 kananmuna
0,5 dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1,5 pss pakastepinaattia

Sekoita aineeeet ja anna tekeytyä puolisen tuntia, jos siihen on aikaa. Paista pannulla lettuja ja tarjoa puolukkahillon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti