lauantai 1. syyskuuta 2012

Chili-sin-carne

Tätä ruokaa tulee lapsiperheessä helposti välteltyä sen vuoksi, että sen nimessä on tuo chili. Mutta sitten kun tätä tekee niin tajuaa että niinhän sen chilin voi jättää vähemmälle. Ja hyvin maistui ruoka.

Soijarouheinen chili-sin-carne













1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
3 kpl kuivattua chiliä --> vähemmän chiliseen versioon olen laittanut 1 tl chilimaustetta
2 rkl ruokaöljyä
2 purkkia tomaattimurskaa á 500 g
suolaa
2 tl sokeria
2 tkl kidneypapuja / noin 3-4 dl itse keitettyjä
3 dl soijarouhetta (turvotettuna vedessä)
mustapippuria

Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää chili, tomaattimurska, suola ja sokeri. Kiehauta ja anna hautua n. 30 minuuttia kannen alla hieman poreillen. Lisää turvotettu soijarouhe ja hauduta jälleen non 20 minuuttia, jonka jälkeen lisää pavut. Jätä vielä tekeytymään 10 minuutiksi mausta lopuksi mustapippurilla, tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Tarjoa täysjyväriisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti