sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hirssituorepuuro


Tuorepuuroja tekee mieli aina välillä vaihdella. Minulla on muutama hyvä suosikkiohje, mutta välillä on kiva kokeilla jotain muutakin. Keittiökameleontilta löytyi tämänkertainen ohje.

Hirssituorepuuro
1 hengelle













1 dl hirssiä (sekä hiutaleet että suurimot tuntuvat toimivan ihan hyvin)
5 kuivattua aprikoosia
2 rkl cashew-pähkinöitä
2,5 dl vettä

Liota kaikkia aineita yön yli. Lisää hiukan juoksevaa luomuhunajaa, agave-siirappia tai haluamaasi makeutusta sekä 1 tl raastettua luomusitruunan kuorta tai sitruunanmehua. Soseuta blenderissä tai sauvasekoittimella samettiseksi.

Puuron voi viimeistellä esimerkiksi joillakin seuraavista:

Banaania
Tuoretta sitruunamelissaa tai minttua
Mustikoita tuoreita tai pakastimesta
Mansikoita tuoreina tai pakastettuna
Goji-marjoja
Sesaminsiemeniä tai siitepölyrakeita

Kuvassa tuoreita mustikoita, banaania ja muutama mintun lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti