keskiviikko 8. elokuuta 2012

Vuohenjuusto-greippisalaatti

Totesin, että jos puolivuotiaan lapsen kanssa haluaa syödä yhdessä lounasta, on parempi että se oma lounas on kylmä koska kylmä siitä tulee joka tapauksessa. Salaatteja siis, mikä sopii kyllä oikein hyvin koska ihaniahan ne ovat.

Pähkinäinen vuohenjuusto-greippisalaatti
(lounas yhdelle hengelle)













Salaatinlehtiä (rucolaa, tammenlehtisalaattia, friseesalaattia)
1 verigreippi
pieni pala hunajamelonia
puolikas avokado
n. 75 g vuohenjuustoa
8 saksanpähkinää

Kastike:
1,5 rkl verigreipinmehua
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunanmehua
0,5 rkl hunajaa
1 tl tummaa balsamicoa
mustapippuria, suolaa

Revi pestyt ja kuivatut salaatit lautaselle. Leikkaa greippi lohkoiksi niin, että saat kaikki kalvot pois. Tee tämä jonkin astian päällä, jotta saat mehun talteen kastiketta varten. Paloittele hunajameloni ja viipaloi avokado. Laita hedelmät salaattipedin päälle ja murustele päälle vuohenjuusto. Sekoita kastikkeen aineet yhteen ja kaada salaatin päälle (sopiva määrä, koko kastikemäärää ei kannata kerralla holauttaa). Ripottele lopuksi pähkinät hieman murskattuna päällimmäiseksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti