keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tofu-kasvis-kookoskeitto

Tofua Kriitikko vasta harjoittelee syömään, joten tätä keittoa me syödään ihan aikuisten kesken. Tämä on myös turhan mausteista Kriitikolle, koska sambal oelek on aika tujua tavaraa, mutta jos tofu kelpaisi niin tämän voisi varmasti tehdä myös miedommin maustaen. Ihana keitto kuitenkin, valitettavasti en muista mistä resepti alunperin on bongattu.

Tofu-kasvis-kookoskeitto













2-3 porkkanaa
1 bataatti
sipuli
2 valkosipulin kynttä
kourallinen pakasteherneitä
1 prk kookosmaitoa
1 pkt tofua
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
lime
inkivääriä
1 kasvisliemikuutio

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää kasvikset, tofu, inkivääri ja chilitahna, kuumenna. Lisää 4 dl vettä ja kasvisliemikuutio, keitä muutama minuutti. Lisää pakasteherneet ja kookosmaito. Keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lopuksi sekaan limen mehu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti